Проф. Витанов отсече! Новината за празниците

Какъв съвет даде на празнуващите

Проф. Витанов отсече! Новината за празниците | StandartNews.com

Празнувайте спокойно, Ковидът няма да ви развали веселбите за Рождество Христово и за Нова година! Това обяви математикът проф. Николай Витанов, който по време на пандемията бе ръководител на екип, извършващ анализи и прогнози за Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

Той прогнозира, че няма да има препълване на болниците. Не се очаква и дифузно разпространение на COVID-19. „Спазвате елементарните предпазни мерки и гледате да не се получи вторичен пик до идващите празници! И да се получи, няма да е голям, понеже се справяте добре и празниците се очакват да са спокойни“, добавя професорът. 

„Слушайте блажни приказки за успехи и възход и помнете: съдържанието на това е - тотална некадърност, а формата - мазна баничка. Гледайте и си правете класация, коя баничка е най-мазна покрай Новата година! И като дойде 2024-та, пак ще е същото. Същност: мижи да те лажим, форма: Кукленото шоу. Чакаме Шенгенското нашутване. Ето ви част от него - парламента на Нидерландия не гласува „За“ влизането ни в Шенген - предложението не набра достатъчен брой гласове. Ама ве-ли-и-и-и-и-ка победа, късат си дрехите нашутените юнаци“, коментира той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
12 Коментара
Тодор
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи
Ганев
преди 4 месеца

Абе стига с този аналог на виагра. Ползваи си го със здраве явно ти влияе на мозака

Откажи
Съмнително
преди 4 месеца

Щом цъфваш навсякъде - под път и над път , значи си много закъсал. Кой знае в какъв цех на Факултето мелиш тухла с керемида и после го предлагаш на баламурници. Кретен!

Откажи
Руский
преди 4 месеца

СЛАВА РУСКИ БРАТЯ БОГАТИРИ ! БИЙТЕ УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ! ИЗЧИСТЕТЕ УКРАЙНА ОТ БАНДЕРИ ! УКРАЙНА Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ ! НАРОДЪТ Е БРАТСКИ ХРИСТИЯНСКИ .

Откажи
Красими
преди 4 месеца

Украйна НЕ Е руска територия и християни не са всички. Стига с тази проста пропагандьорщина - отвратително е! Проф. Витанов е отличен прогнозист и се радвам, че троловете поне тук не са го плюли.

Откажи
Гого
преди 4 месеца

Слава на непобедимата руска армия!!!

Откажи
петърчо
преди 4 месеца

боже,прибери си версиите,Боже!

Откажи
Балканджи Йово
преди 4 месеца

АМА Е РУСКА !!!

Откажи
Бай....
преди 4 месеца

Руска е !

Откажи
Николай
преди 4 месеца

Прав си,само Галия е Украинска.Другата територия е на Русия,Молдова,Румъния,Унгария и Полша.На времето Сталин взима от другите територии добавя и руски и се ражда днешна Украйна.затова сега комшиите чакат Русия да завземе още територии и ще предават претенции за собственост.

Откажи
Исфсхан
преди 4 месеца

Слава,слава,слава - да живее руския войник,да живее Путин !!!

Откажи
Самсун
преди 4 месеца

Няма такова нещо като България.Само много яки ядрени бомби ще очистят тази замърсена с всякакви изроди територия.

Откажи