Борисов: Ако има основание, ще отстраня Порожанов

Програма за къщите за гости е добра, дявола е в детайлите, каза Борисов

Борисов: Ако има основание, ще отстраня Порожанов | StandartNews.com

"На БСП мога да им кажа всеки ден какво съм правил и те много ме надценяват, ако си мислят, че папата е бил в България за предизборната кампания на ГЕРБ. Това е най-малкото глупаво. Но тези хора са убили дядо ми, разбирате ли, какво да кажа друго". Това ядосан коментира премиерът Бойко Борисов в предаването "Лице в Лице" по bTV. 

"От 40 години БКП са заровили милиарди в болниците. От 40 години правят болницата в Ямбол, нямам какво да кажа повече за БСП и нямам нито едно предизборно мероприятие, защо да излизам в отпуск", каза още премиерът. 

"Дадохме 9 милиона днес за машинно гласуване, което те искаха, БСП го искаха, какво предизборно правя", запита Борисов. 

Извиках днес Румен Порожанов, той каза, че жилището му е купено през 2004 г. и каза искай ми оставката. Тогава е било друго правителство. Аз имам доверие на Порожанов, той се справя добре с ресора и проблемите в сектор "Земеделие". 

"Програма за къщите за гости е добра, дявола е в детайлите, но тя като цяло е добра. Има много къщи за гости, които се ползват от десетки турсти. но това, че има хора, които са се възползвали, сега ги поверяват точно тях Всяка къща се проверява", каза премиерът. 

"Много внимателно наблюдавам, явно Порожанов е на прицел, при най-малката нередност, аз ще го отстраня, но това с апартамента се е случил през 2004 г. Ако има нарушения и при контрола на къщите за гости, пак ще го отстраня, но да видим проверките", обясни Бойко Борисов. 

"Всеки, който беше изобличен, благодаря за това на медиите. Всеки виновен си носи наказанието", каза министър-председателят. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай