Планирай 2019 според зодията си

Виж какво могат да организират различните зодии

Планирай 2019 според зодията си | StandartNews.com

В края на всяка година съвсем нормално идва време не само за веселба, подаръци и срещи с любими хора, но и време за равносметка и съставяне на списъци с неща, които искаме да осъществим през новата година. Може би искате най-сетне да започнете да ходите на фитнес редовно? Или пък да се запишете на курс, да смените работата си, да предприемете по-смела крачка в любовта?

Времето между края на старата година и началото на новата е изпълнено именно с такива мисли и сериозни новогодишни обещания. Те често избледняват много бързо с отлитането на януари, но ако се вслушате в това, което са ви предначертали звездите, може и да успеете да изпълните най-важната си цел за 2019 година.

Овен

2019 трябва да бъде годината, в която ще се научиш да виждаш сивия цвят в живота. До този момент всичко за теб беше черно и бяло и нямаше средно положение. Но е време да се научиш, че не всичко е само добро или само лошо, а златната среда наистина съществува.

Телец
 
За Телеца 2019 ще бъде годината на отдаването. Ти обичаш да започваш нови приключения, но ти е трудно да задържиш вниманието си върху едно нещо за по-дълго време. Тази година се опитай да се отдадеш напълно на някой аспект от живота си по избор и ще се почувстваш много по-добре.

Близнаци

2019 трябва да бъде годината на себепознанието. За начало трябва да се научиш да избираш внимателно битките си. Така ще ти остава повече време за важните неща и за хората, които си струват.


Рак

През 2019-та най-сетне трябва да се забавляваш. Работил си здраво през изминалата година и е време да му отпуснеш края и да се впуснеш в приключения през новата година. Офисът ти няма да изгори до основи, ако един петък си тръгнеш по-рано от работа.

Лъв

През 2019 година трябва да излезеш от зоната си на комфорт. Всички знаем, че Лъвът обича комфорта, но е време да разгледаш света извън стените на съществуването си - ще откриеш прекрасни неща.


Дева

2019 година е време за борба. Ще откриеш своята мисия в живота и ще поведеш важни битки, за да постигнеш целите си. Това е годината, в която не бива да се отказваш и трябва да докажеш колко си силен.

Везни

През 2019-та трябва да изградиш здрава връзка със себе си. Обожаваш чуждата компания, но е време да се научиш да цениш собствените си качества и да не се страхуваш да останеш сам.

Скорпион

2019-та трябва да е годината, в която не се взимаш толкова насериозно. Ти обичаш сериозния тон, но не е нужно да потискаш всяка своя емоция, за да изглеждаш по определен начин. Бъди по-освободен и ще се почувстваш много по-щастлив.

Стрелец

 2019 е годината, в която ще се отвориш емоционално и интелектуално. Често се скриваш под черупката си от всичко, което те плаши и криеш чувствата си. Сега е време да се разкриеш малко повече на хората.

Козирог

През новата година трябва да се стараеш да слушаш повече и да говориш по-малко. Обичаш да си център на вниманието и си много страстна личност, но се постарай да си малко по-дипломатичен.

Водолей

Това е годината, в която ще се грижиш за себе си. Не можеш да помогнеш на всички и не е твоя работа да го правиш. А и как очакваш да държиш някой над водата, когато самият ти се давиш. Намери време да поглезиш първо себе си.

Риби

През 2019-та година трябва да се научиш да не се интересуваш толкова от чуждото мнение. Не е важно постоянно да получаваш одобрение за това, което правиш и не бива да се страхуваш, че ще направиш погрешна стъпка. Бъди смел!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай