Пенсионери смаяха! Какво казаха за празниците

Най-вече за Йордановден и Ивановден

Пенсионери смаяха! Какво казаха за празниците | StandartNews.com

Доста интересно мнение дадоха пенсионери в столицата, свързано с предстоящата хнова порция празници.

Ще празнуват ли хората задаващите се празници като Йордановден и Ивановден и останаха ли им средства за приготвяне на домашната трапеза. Това се опитахме да разберем от минувачите на един от големите столични пазари у нас.

"Дом без Иван не е дом! Човек винаги може да измисли какво да сложи на масата, краставички, чушки - всичко има!", каза в анкетата на "Фокус" Николина, която с радост ще посрещне Ивановден.

"Имам и Иван, и Калоян, но този път ще поръчам храна за вкъщи, защото не ми се готви", посочи друга дама, която все още не знае какъв бюджет ще отдели, но допълни, че се подготвя финансово отдавна.

Един от запитаните сподели, че с радост би празнувал, но няма именници около себе си. Той добави, че е останал някой лев в джоба му, тъй като разчита на пенсията си и добре си прави сметката.

"За Ивановден и приятелите винаги имам пари, вино, ракия и мезета", бе категоричен именикът Иван, който вече е готов за неделния ден, а жена му ще направи от любимата салата от естествен антибиотик с чесън и лук.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Петър
преди 3 месеца

Наистина ме смаяха, какви думи, какво чудо!

Откажи