Патриарх Неофит поздрави и благослови „Стандарт“ за юбилея

Честита годишнина! На многая и благая лета!

Патриарх Неофит поздрави и благослови „Стандарт“ за юбилея | StandartNews.com

Българският патриарх Неофит изпрати послание до главния редактор Славка Бозукова и екипа на „Стандарт“, с което поздравява вестника за 30 годишния юбилей и отправя благословия за здраве и успех.

„Представлявания от Вас вестник продължава от далечната 1992 г. до днес да показва стандарт в новините и добрата журналистика. През тези години отразявахте различни новини свързани с живота в Православната ни Църква, а през последните шест години сътрудничите и на Светия Синод в отразяване на църковно-богослужебните и социални дейности на Българската православна църква“, отбелязва Негово Светейшество в писмото си до медията.

Патриарх Неофит пожелава „броевете на представлявания от Вас вестник да достигнат до все повече читатели, които да получават информацията по най-добрия и истинен начин, така, както всеки почитащ истината и словото, би ги оценил.“

Ето и пълния текст на писмото на Негово Светейшество Патриарх Неофит:

ДО Г-ЖА СЛАВКА БОЗУКОВА

ГЛ. РЕДАКТОР НА ВЕСТНИК „СТАНДАРТ“

УВАЖАЕМА Г-ЖО БОЗУКОВА,

Приемете искрените ни поздравления по случай тридесетгодишнината от основаването на вестник „Стандарт“!

Представлявания от Вас вестник продължава от далечната 1992 г. до днес да показва стандарт в новините и добрата журналистика. През тези години отразявахте различни новини свързани с живота в Православната ни Църква, а през последните шест години сътрудничите и на Светия Синод в отразяване на църковно-богослужебните и социални дейности на Българската православна църква.

Благопожелаваме на Вас и на журналистите във в-к „Стандарт” да бъдете честити, здрави и успешни! Бог да умножи добрите Ви дела, та да се утвърждавате все повече в искреност и преданост на професията си.

Пожелаваме броевете на представлявания от Вас вестник да достигнат до все повече читатели, които да получават информацията по най-добрия и истинен начин, така, както всеки почитащ истината и словото, би ги оценил.

Честита годишнина! На многая и благая лета!

С отеческа в Христа обич и благословение,

† НЕОФИТ

ПАТРИАРХ БЪЛГАРСКИ

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любимата медия празнува рожден ден и кръгла годишнина

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай