Любимата медия празнува рожден ден и кръгла годишнина (ОБНОВЕНА)

От много годиниспътник на вестника е и Агенция Стандарт – новинарски лидер в България

Любимата медия празнува рожден ден и кръгла годишнина (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Вестник "Стандарт" става днес на 30 години. Нашият почти връстник на демократичния преход в България отбелязва кръглия си рожден ден в бурни времена – бурни за България и за света. Ролята му в тези времена е повече от отговорна, защото е роля на информатор на обществото, на лидер в журналистиката, на приятел, без когото съвременният човек не може.

Вестник "Стандарт" става днес на 30 години. Това са три десетилетия, в които през изданието преминаха и останаха в сърцата на читателите някои от най-добрите репортери, редактори, майстори на дизайна, предпечата и печата, рекламисти, пиари и какви ли не още експерти. „Експерт“ сега е модна дума и я лепват на когото и да е, но "Стандарт" я изпълва със съдържание и знае как да открива заслужилите я.

Вестник "Стандарт" става днес на 30 години. След като бе 27 години ежедневник, от три години той е седмичник. Такава е епохата. Хартията остава в миналото, а информацията се мести в интернет, за да остане там и в бъдещето. И все пак "Стандарт" все още го има в печатен вид, за да радва всички сетива на своите читатели. Седмичникът ни е пълен с онази информация, която читателят трудно открива в огромния ежедневен поток. Тя е хубава, ценна и поднесена по умел начин, за да се хареса на тези, които обичат "Стандарт".

Вестник "Стандарт" става днес на 30 години. От много години обаче спътник на вестника е и Агенция "Стандарт" – новинарски лидер в България. Със своите над 300 000 уникални посещения на ден и 1,7 милиона потребители на месец, с 25 млн. прегледани страници месечно, уеб сайтът ни показа, че е професионален, че има доверието на читателите, че на него може да се разчита.

Вестник "Стандарт" става днес на 30 години. И с поглед напред към бъдещето очаква са отбележи още много история. Доста хора ни поздравиха предварително, много ще ни поздравят и днес, а това гали сърцата и душите на целия екип на медията – всички експерти в своята област, които се грижат да информират обществото за случващото се в България и света – всеки ден, всеки час и всяка минута от безкрайния феномен, наречен време…

СВИШЕ: Патриарх Неофит поздрави и благослови „Стандарт“ за юбилея

ВАЖНО: Премиерът Гълъб Донев: Поздравявам "Стандарт" за кампаниите!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Красимир Стойчев: Важни са хората, които правят "Стандарт" (ВИДЕО)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Валери Запрянов: "Стандарт" се роди като различния вестник (ВИДЕО)

ПРОЧЕТЕТЕ: 30 брилянта, с които "Стандарт" блести

ВИЖТЕ ОЩЕ: Максим Бехар: "Стандарт" не е вестник, а идея, повече от идея (ВИДЕО)

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Стандарт" ми даде летящ старт в рекламата (ВИДЕО)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тодор Батков: "Стандарт" винаги е на пулса на времето (ВИДЕО)

Очаквайте подробности ;)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай