Папукчийски с коментар за монтажа на ключови жп отсечки. Ето какво каза

Той изиска да му бъдат представени подробни анализи на работните програми

Папукчийски с коментар за монтажа на ключови жп отсечки. Ето какво каза | StandartNews.com

В последните месеци са забавени строително-монтажните дейности по ключовите жп отсечки. Това констатира заместник-министърът на транспорта и съобщенията Красимир Папукчийски при инспекцията на железопътния участък между Елин Пелин и Костенец, съобщиха от пресцентъра на ведомството. „Няма да позволим да бъде ощетен държавният бюджет, заради липсата на мобилизация от страна на строителите“, отбеляза той, съобщава БТА. 

Поставих кратки срокове на изпълнителите и възложителя за подобряване на работните процеси по проекта „Модернизация на железопътната линия София – Пловдив: жп участък Елин Пелин – Костенец“, заяви Красимир Папукчийски при внезапната проверка на жп линията.

Красимир Папукчийски изиска да му бъдат представени подробни анализи на работните програми, възможни рискове при изпълнение на строителните дейности, както и какви мерки ще бъдат предприети. В заключение заместник-министър Папукчийски отбеляза, че е важно да бъдат подобрени темповете на работа, за да се достигне до очаквания ефект за реализиране на проекта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай