Пълен цирк! Какво пуснаха за Бъдни вечер

И имало доста запитвания

Пълен цирк! Какво пуснаха за Бъдни вечер | StandartNews.com

Немалка част от хората наистина са полудели!

Пуснаха кредити за Бъдни вечер. Фирмите за бързи кредити пуснаха едноседмични промоции за заеми, изтеглени до Бъдни вечер. Ако вземете кредит до тази неделя, оскъпяването се намалява с 50 на сто, показа проверка на „Телеграф“. Офертата е до неделя включително, като вече имаме стотици запитвания, похвалиха се кредитори. Има и фирми, които организират томболи с награди. Обикновено около Коледа бързите заеми се одобряват експресно и без такса.

Една от промоциите, която важи до 24 декември, е да дръпнете 300 лв. и да ги изплатите до 3 месеца, като цялата лихва излиза 10 лв. Това е възможно най-малкото оскъпяване, уточниха агенти. Други фирми предлагат специален ваучер към изтегления заем, който може да осигури определена парична сума като бонус, ако бъде изтеглен на случаен принцип в специален жребий. Има и кредитори, които намаляват лихвите само за дните около Коледа и ако се кандидатства онлайн.

Експерти предупредиха, че въпреки отстъпките в лихвите те все пак са високи при просрочване на заема. Затова трябва да внимавате със сроковете и да бъдете стриктни в изпълнението им. Понякога и един ден забавяне може да ви коства голяма лихва, категорични са кредитори.

Според финансови анализатори да се правят специални оферти за празници се е превърнало в тенденция у нас. Това е особено характерно за фирмите за бързи кредити не толкова за банките, тъй като конкуренцията е наистина голяма, уточниха експертите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи