Отровното трио в завера с Мая, Слави и Радан. Реже Цветанов

Обсъждат гарантиране на честността на изборите

Отровното трио в завера с Мая, Слави и Радан. Реже Цветанов | StandartNews.com

Отровното трио започва ударно да гради политически проект. Днес Бабикян, Минеков и Хаджигенов са организирали завера за общи действия с партията на провалените политици Радан Кънев и Христо Иванов, кръжока на Мая Манолова и новата формация на Слави Трифонов. Републиканците на Цветан Цветанов са отритнати. Целта била да се обсъдят начини за гарантиране на честността на следващите избори.

ВИЖ ОЩЕ: Отровното трио само на площада. Почва турне

Арман Бабикян обясни пред БНР как са подбрани участниците в срещата: "Принципът , по който каним в момента, е този - основните извънпарламентарни сили, които са отчетени от социологическите агенции в България с потенциал да попаднат в Народното събрание". Засега "Републиканци за България" на Цветан Цветанов не са включени в този формат. "Не ги виждам още в изследванията", обясни Бабикян. По думите му мотивите за поканата са масовите злоупотреби в изборния процес в полза на управляващите и бездействието на правораздавателните органи. Това е първата от поредица срещи, на които трябва да бъдат изработени функциониращи механизми за противодействие. На нея не са поканени медии.

В същото време триото, което на 109-ата вечер от антиправителствените протести остана почни само на площада, започва турне в страната, за да протестни структури.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай