Отиде си лекар и почетен член на СДС

Славил се е като деен човек

Отиде си лекар и почетен член на СДС | StandartNews.com

Сексологът Златко Илиев от Пловдив ни напусна. В последните месеци той се е борил с коварна болест.

Д-р Златко Илиев беше известен с политическите си пристрастия, дългогодишен член на СДС. Един от инициаторите на клуб 10 на СДС, в който членуваха творци от всички гилдии, лекари, свободни хора. Там се рецитираха стихове, говореше се за изкуство, за любов, за мечти, за вдъхновени идеи. Този клуб все още съществува.
Беше и една от емблемите на класическата пловдивска бохема.

"Голяма загуба! Не мога да изброя на колко хора е помагал, колко артисти е приютявал в дома си, колко деен човек в различни сфери беше. Какъв пълноценен, шарен и активен живот живя", коментира близкият му приятел - актьорът от Драматичен театър - Пловдив Симеон Алексиев.

Поклон пред паметта на д-р Златко Илиев!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Дано повлече крак
преди 2 месеца

Явно така е писано да мрат убийците на България - в мъки и страдания. След толкова дълго време, още един СДС-разсипник и убиец на България потегля за Преизподнята, и още една добра новина за българската демокрация! Макар и не чак толкова известен, като Драгалевския Ай дук, Ал Фашагата и Усмивката на Корупцията - Стефчо - имам повод за празник. Попътен вятър към портите Адови.И много поздрави на другите шайкаджии в казана, които те очакват. И много поздрави лично на алкохолика Бъки Бомбата от мен !

Откажи
Гошо
преди 2 месеца

Един седесарски престъпник по ма леко.Слава на Господа!

Откажи
Петкан
преди 2 месеца

Комунистическо пее, останахте11процентастолетницасиотива

Откажи
Петкане
преди 2 месеца

Марш на острова ли Робинзон, мамймун.о

Откажи
Krum
преди 2 месеца

Клубът вече е е собственост на свободните мутри, които сдс в комбина с бкп създадоха.ИЗМЕТ

Откажи
Ето защо
преди 2 месеца

се събудих облян сълзи ... А то, защото още един продажник на българското селско стопанство, на българската икономика, на традицийте български, въобще, на всичко Българско ... се споминал.Като осъзнах това, се обърнах на другата сптрана и сладко заспах! Оказва се, че и майцепродавците мрат, слава на Бога!

Откажи