Отиде си голям бизнесмен. Коя е причината

Станислав Гуджев не успя да се пребори със злокачествено заболяване

Отиде си голям бизнесмен. Коя е причината | StandartNews.com

Хората от бизнеса тъгуват за загубата на свой верен приятел. 

В столицата, след кратко боледуване, е починал Станислав Гуджев – един от известните бургазлии, който успя да развие сериозен бизнес в областта на застраховането, с много приятели в родния си град, съобщава "Флагман".

Станислав Гуджев не успя да се пребори със злокачествено заболяване, което отне живота му едва на 46 години.

От семейството му съобщават, че ще бъдат извършени два траурни ритуала. В София поклонението ще бъде на 15 ноември от 14 ч. в православния гробищен парк „Св. Архангел Михаил“ в кв. Бояна. В Бургас също ще се състои опело, което ще се отслужи на 16 ноември от 13 ч. в храма „Света Богородица“.

Бизнесът на фамилия Гуджеви започва от Бургас и е свързан със застрахователното дружество „ЗБК Орел“ ООД. След разрастването на компанията, централата ѝ се премества в столицата София и Станислав Гуджев става управител. Едновременно ръководи и участва в собствеността и на други фирми.

"Загубихме един изключителен човек, който освен добър в своите начинания, бе и верен приятел – с много близки хора, които наистина ще скърбят за ненавременната кончина", казаха негови партньори в Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Rudi
преди 5 месеца

GOSPOD BAVI NO NE ZABRAVYA ....

Откажи
Бай Миле
преди 5 месеца

Дай яснота...бъди по-конкретен.....!!!!

Откажи
Застраховкииииииии???????
преди 5 месеца

Това със застраховките в БЪЛГАРИЯ е дупка в морето ,тоест печелят само застрахователите, / нещо като измамки /

Откажи
Застрахован
преди 5 месеца

Кой каквито и лахардии да приказва, причината за кончината му най-вероятно се нарича "преяждане". Вероятно много човешки души и съдби е расипал,щом успешно е развил застрахователния си бизнес . Бог да му прости греховете,ако ги има .

Откажи