Оперираха по спешност актьор от "Откраднат живот"

Евгени Будинов се е почувствал зле, докато правел лицеви опори

Оперираха по спешност актьор от "Откраднат живот" | StandartNews.com

Актьорът от „Откраднат живот“ и депутат от ГЕРБ Евгени Будинов е бил опериран по спешност. 

Будинов се е почувствал зле, докато правел лицеви опори. Тъй като искал по-бързо да влезе отново в отлична физическа форма, се натоварил повече, което му изиграло лоша шега.

Приет е във Втора хирургия, където са му отстранили възпалена пъпна херния. Всичко е минало бързо и гладко като по учебник и още на следващия ден 39-годишният любимец е изписан от здравното заведение. Ден по-късно се върнал на работа в парламента. Депутатът играе гастроентерологът от хитовия сериал "Откраднат живот" д-р Петмезов.

 Евгени Будинов добави, че носел хернията си от дълго време, но все отлагал отстраняването й. Миналата седмица решил да започне да тренира, за да влезе във форма.

"И така явно съм я възпалил. Искам да благодаря на доц. Светослав Тошев и екипа му. Страхотен лекар, много добри професионалисти. В болничната стая бях с още трима души на различни възрасти", коментира още актьорът депутат. За здравословните премеждия той сподели и в социалните мрежи, където неговите приятели и почитатели му пожелаха бързо възстановяване. „Бъди ни здрав и все така вдъхновен и на двете ти работни места“, коментира негова фенка./show.blitz.bg

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай