Областната управителка на София е в ужас! Назначиха й охрана

От два дни Тодева е постоянно съпровождана от двама полицаи

Областната управителка на София е в ужас! Назначиха й охрана | StandartNews.com

Източник: БНТ

На областния управител на София Вяра Тодева е назначена охрана, съобщи БНТ като се позова на свои източници.

От два дни Тодева е постоянно съпровождана от двама полицаи. Служители на реда пазят и дома ѝ. Тя не е искала да се знае, че е с назначена охрана, тъй като се е страхувала за семейството си.

Причина за назначената охрана са събитията около демонтирането на Паметника на Съветската армия в Княжеската градина. Тя е получила серия заплахи, твърдят запознати.

Административният съд в София снощи обяви, че спира безусловно демонтажа на монумента, а решението може да се обжалва в срок от 3 дни. Последва реакция от БСП, които обявиха, че са сезирали главния прокурор Борислав Сарафов след решението на съда, че събарянето на Паметника на Съветската армия е незаконно.

Днес се появиха медийни публикации, че областната управа най-вероятно ще обжалва решението.

Демонтирането на Паметника на Съветската армия в София започна на 12 декември. Областният управител Вяра Тодева даде брифинг за медиите пред паметника преди началото на демонтажа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Lazek
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Откажи