Облачно и хладно време днес, вижте прогнозата за седмицата

Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София - около 9°

Облачно и хладно време днес, вижте прогнозата за седмицата | StandartNews.com

Облачността над страната днес ще е значителна, но само на отделни места ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг. Ще духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София - около 9°.

Над планините облачността ще е значителна, но само на отделни места ще превали слаб сняг, под 1000 m - дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 3°, на 2000 m - около минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, но без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 6° и 9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Във вторник ще преобладава облачно време. На отделни места ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, а максималните - между 8° и 13°. В сряда облачността ще се разкъсва и бавно ще намалява. Все още не са изключени слаби превалявания на отделни места. Температурите ще са с градус-два по-високи. Вятърът ще е слаб от северозапад, в следобедните часове временно ще се усилва, в Дунавската равнина до умерен. В четвъртък и петък времето ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Вятърът ще се ориентира от югозапад, температурите ще се повишават и в петък в цялата страна минималните ще са положителни, а максималните ще са около и над 15°. В събота и неделя вятърът от юг-югозапад ще се усили. Ще има по-значителни увеличения на облачността, но само на отделни места, главно в планинските райони, ще превали дъжд. Ще се задържи топло за втората половина от февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Павел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи