Облачно и дъждовно време, но се видя кога пролетта се завръща

Минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, а максималните - между 7° и 12°

Облачно и дъждовно време, но се видя кога пролетта се завръща | StandartNews.com

Днес ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд, значителни на места в Предбалкана, Източна България и Рило-Родопската област. Ще духа умерен и временно силен вятър от север-северозапад, в Североизточна България - от североизток. Минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, а максималните - между 7° и 12°. В София минималната температура ще е около 4°, максимална - около 9°.

Над планините ще е облачно, по върховете - мъгливо. Ще има валежи от дъжд, над около 1300 метра - от сняг, но до вечерта границата на снеговалежа ще се понижава. Привечер валежите ще отслабват, на много места и ще спират. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 4°, на 2000 m - около минус 2°.

Над Черноморието ще е предимно облачно с валежи от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа умерен и временно силен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 8° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В петък облачността ще се задържи значителна и на места в източните и планинските райони ще превали дъжд. По-съществени разкъсвания и намаления на облачността ще има над Западна България. Вятърът ще бъде слаб до умерен, от север-северозапад, през нощта срещу събота ще стихне. В събота ще преобладава слънчево време с повече облачност над планинските и източните райони, където след обяд ще превали дъжд. Минималните температури ще бъдат между 0° и 5°, а дневните ще се повишават и максималните ще са между 12° и 17°. В неделя на много места от запад на изток ще превали краткотраен дъжд. Вятърът от северозапад отново ще се усили до умерен. В началото на следващата седмица облачността временно ще се разкъса и ще намалее до предимно слънчево. Във вторник и сряда отново се повишава вероятността за валежи, през първия ден в западната половина от страната, втория - и на изток. Вятърът ще бъде най-често със западна компонента. Минималните температури ще са между 1° и 6°, максималните - между 12° и 17°, в сряда от североизток ще започнат да се понижават.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи