Облачно и дъждовно време днес. Вижте и прогнозата за седмицата

Максималните температури, в повечето райони, ще бъдат между 12° и 17°, в София - около 12°

Облачно и дъждовно време днес. Вижте и прогнозата за седмицата | StandartNews.com

Времето днес ще бъде предимно облачно. На много места ще има валежи от дъжд, значителни главно в Рило-Родопската област. Вечерта валежите ще започнат за отслабват и спират. В източната половина на страната ще духа силен южен вятър, в западната – слаб до умерен, след обяд ще отслабва. Максималните температури, в повечето райони, ще бъдат между 12° и 17°, в София - около 12°.

В планините ще е облачно с валежи от сняг, под около 1700 метра - от дъжд. Условия за значителни валежи има главно в Рило-Родопската област. Ще духа силен, преди обяд и бурен вятър от югозапад; след обяд ще се ориентира от северозапад и ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 6°, на 2000 метра - около 0°.

По Черноморието ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд. Ще духа силен, временно и бурен южен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13° и 17°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, вечерта ще отслабва.

През следващите дни ще се задържи предимно облачно. Валежи ще има на по-малко места и ще са по-малко по количество. Ще са предимно от дъжд, в планините, а в четвъртък и на отделни места в Северна България - от сняг. С ориентиране на вятъра, във вторник от северозапад, а в сряда и четвъртък от север-североизток, температурите ще се понижат още и ще се доближат до обичайните за средата на февруари. В петък вятърът ще отслабне, вероятността за валежи е малка, ще има и по-значителни разкъсвания и намаления на облачността. В низините и котловините ще се образува мъгла или инверсионна облачност. Минималните температури ще са близки до нулата, а максималните - между 7° и 12°. През почивните дни ще се задържи с разкъсана облачност, вятърът ще е слаб от североизток, температурите - без съществена промяна. Остават условията за намалена видимост в равнинната част от страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи