Нови разкрития за Нотариуса. Призив от Антикорупционния фонд

Какво следва

Нови разкрития за Нотариуса. Призив от Антикорупционния фонд | StandartNews.com

И още нещо става ясно днес на широката общественост: Убитият Мартин Божанов - Нотариуса и съдружникът му Велимир Атанасов са били свидетели по дело, започнато след жалба на бивш прокурор. Това съобщи Антикорупционният фонд.

Става дума за дело от 2017 г., заведено от пенсионираният обвинител Николай Соларов срещу млада жена. Прокурорът твърди, че е бил физически нападнат от жената, с която се скарали след проблемна ситуация на пътя.

Божанов и Атанасов са свидетелствали в полза на прокурора, след като се оказали очевидци на случилото се докато чакат за юридически консултации по договор с банка. В крайна сметка жената е осъдена. От "Антикорупционен фонд" призовават за пълна проверка на всички дела, по които Божанов е участвал.

Антикорупционният фонд:

"В хода на разследването се появяват двама свидетели, които изцяло потвърждават версията на върховния прокурор – това са Мартин Божанов-Нотариуса и бившият съдия, тогава вече адвокат Велимир Атанасов, негов съдружник. Те казват, че пили кафе на улицата до главния офис на банката, на която са консултанти, и станали неволни свидетели на случката в 8 ч. сутринта, докато чакали за среща в банката. Атанасов разпознал Соларов като колега и по-късно същия ден му намерил телефона и му се обадил, за да му сподели колко е възмутен от поведението на младата жена и му предложил, ако има нужда, да го посочи като свидетел. Вероятно поради преживения огромен стрес обаче, прокурорът е забравил да спомене за свидетеля-очевидец Атанасов в жалбата си".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
BBS
преди 2 месеца

Шокиран съм, наскоро научих, че 90% от хората са заразени с пapaзити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:----- https://shout.to/testa

Откажи