Нови подробности за изчезналия Емил. Говори кметът на Перник

Дано е някъде с компания, каза Станислав Владимиров

Нови подробности за изчезналия Емил. Говори кметът на Перник | StandartNews.com

Нови подробности за издирването на 25-годишния софиянец Емил Боев изнесе кметът на Перник Станислав Владимиров. Емил е посетил фестивала "Сурва" с приятели в петък, а в 3 ч сутринта в събота е изчезнал и в момента го търсят.

"Този млад мъж е дошъл да празнува при приятели в Перник. Били са огромна компания. В момента се водят разпити, води се разследване. Не искам да коментирам детайли. В момента има доброволци на терен, които го издирват, включително хората, които намериха малкия Сашко. Планинска спасителна служба ще се включи днес. Надявам се и тук финалът да е добър. Дано този млад мъж да е още при някоя сурва група, при някоя компания, да продължават да празнуват. Дай Боже да е така. Почти всеки час се чувам с директора на полицията. Има разпити на всички, които са бил с него, на всички, които са го видяли. Но не мога да ви кажа какво са казали", каза Владимиров в студиото на сутрешния блок на БТВ.

По данни на неговото семейство Емил Боев е без мобилен телефон, а колата му е оставена отключена. Младият мъж е висок 180 сантиметра, облечен е в камуфлажно яке, с тъмен панталон. В социалните мрежи се организират доброволци, които да го издирват. Има фейсбук страница "Да намерим Емо".

В ефира на "Нова телевизия" се включи неговият брат Мартин Боев.

"За съжаление, въпреки големите усилия, които положихме, все още нямаме следа. Емил в 3 ч. сутринта в събота е тръгнал нанякъде. След момента, в който за последно е видян, нямаме нови данни. Имаме няколко сигнала, които опитахме да проследим, но засега няма резултат. Полицията работи с доброволци, обхождаме планината. Опитваме всички възможни сценарии да проиграем", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай