Неочаквана промяна с времето до часове. Изненадата

Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, в София - около минус 2°

Неочаквана промяна с времето до часове. Изненадата | StandartNews.com

Голяма промяна с времето настъпва до часове. На фона на вчерашния прекрасен пролетен ден, днешният ще ни се види мрачен и усоен. А сутрента определено ще си мръзнем.

Днес облачността ще е разкъсана, по-значителна над Западна България и на отделни места там ще превали слаб дъжд, в планините - слаб сняг. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, в Източна България - север-североизточен.

Минималните температури ще са между минус 3° и 2°, в София - около минус 2°.

Дневните температури ще останат без съществена промяна, максималните ще са предимно между 10° и 15°, в София - около 10°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Над планините облачността ще е разкъсана, в масивите в западната половина на страната - предимно значителна и на отделни места там ще има слаби валежи от сняг. Ще духа умерен до силен вятър, предимно от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 4°, на 2000 m - около минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. Вятърът ще е слаб до умерен, преди обяд от запад-югозапад, след обяд ще придобие северна компонента. Максималните температури ще бъдат между 9° и 13°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи