Наше момче пази Кенет Брана

Наше момче пази Кенет Брана | StandartNews.com

Филмът "Джак Райън: Теория на хаоса" проследява новите премеждия на популярния едноименен персонаж от романите на Том Кланси, който почина миналата година. В този герой са се превъплъщавали Алек Болдуин, Харисън Форд и Бен Афлек. Сега в главната роля ще видим Крис Пайн от "Стар трек", Кийра Найтли играе негова съпруга, а менторът му от ЦРУ е Кевин Костнър.

Младият български актьор Александър Алексиев, който в момента живее и работи в Лондон, също е част от екипа на екшън трилъра, както "Стандарт" вече писа. По-малкият син на Стоян Алексиев е в ролята на бодигард на героя на Кенет Брана. Британската звезда, който е и режисьор на лентата, е оставил за себе си образа на злодея - руски олигарх, взел на прицел финансовата система на САЩ. Напоследък Брана е позарязал Шекспировите сюжети и снима суперпродукции като "Тор: Богът на гръмотевиците" (2011) и предстоящата през 2015-а игрална версия на "Пепеляшка" за "Дисни".

Във филма заварваме Джак Раян по времето, преди да постъпи в ЦРУ, когато все още работи като финансов анализатор на Уолстрийт. Той е вербуван от агент на ЦРУ (Костнър) да разследва глобалния финансов тероризъм. Когато е разкрита поредица събития, които може да сринат икономиката на САЩ, Джак се принуждава да напусне удобното си място пред компютъра. Той заминава за Москва, за да се изправи срещу руския бизнесмен Виктор Черевин (Брана), стоящ в основата на тези събития.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай