Наш мачо смая Хайди

Наш мачо смая Хайди | StandartNews.com

Акробатът Кристиян Стойнев влиза в "Америка търси талант"

Акробатът Кристиян Стойнев смая публиката по време на кастингите за деветия сезон на "Америка търси талант". В журито са Хауърд Стърн, Хайди Клум, Мел Би и Хауи Мандел. Всички те дадоха категорично "Да!" на Кристиян, който ги разтърси с изпълнение, в което цялата тежест на тялото му бе прехвърлена на върха на показалеца. "Показа ни неща, които имам чувството, че никой от нас не е виждал досега!", възхити се топмоделката Хайди Клум. Бившата спайска Мел Би пък изплакна очи по физиката на акробата и ахна, когато той си свали якето.

Това обаче не е първото участие на българина в риалитито. Преди 7 години Кристиян показа акробатичните си умения във втория сезон на предаването, но отпадна след петия епизод. Тогава той демонстрира невероятен номер с балансиране на ръце, в който участва и кучето му чухуахуа.

Кристиян Атейди Стойнев е роден през 1991 година в Сарасота, Флорида, известен като "Града на цирка". Баща му Иван Стойнев е цирков акробат, напуснал страната, когато бил едва 13-годишен, за да участва в представленията на различни трупи. Майка му Марица е била изпълнителка на акробатични номера във въздуха. Тя е от известната фамилия Атейди, която държи най-стария и най-посещавания цирк в Мексико.

Чаровният Кристиян, който направил дебюта си в цирка на 6 годинки, е пето поколение цирков акробат. Той е майстор и по каране на уницикъл (велосипед с едно колело) и балансиране на една ръка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай