Над милион фенове гледаха "Фамилията"

Над милион фенове гледаха "Фамилията" | StandartNews.com

1,2 милиона гледаха "Фамилията" в неделя вечер, похвалиха се от bTV. Пак според сметките на канала по същото време на Нова са били близо 380 000, на БНТ1 - почти 233 000, а на TV7 - към 95 000 зрители. Сагата замести "Седем часа разлика" - спрян без време и преди кулминацията на екшъна.

Сега Стефан Данаилов е патриарх на могъща династия - първият истински капиталист, който дърпа конците на висши политици. Блатечки е затънал в мъка по изгубеното си момиче и в дългове от комар талантлив журналист. Той ще излъска имиджа на Арнаудов в биография, за която ще получи 75 бона. Радина Кърджилова е гаджето, което мистериозно изчезва. Двамата направиха това, което най-добре им се отдава - секс, бой и небрежност.

Първият и вторият епизод тръгнаха малко тежко, но все пак в тях имаше кино за разлика от "Недадените" и "Дървото на живота", където актьорите се гърчат в безумни диалози и ситуации. Очакваме колегите им във "Фамилията" да бъдат различни от образите, в които сме ги виждали досега. А това никак не е лесно.

Режисьор е Димитър Гочев, оператор е Григор Кумитски. Ваня Цветкова играе психично болната съпруга на Ламбо, Яна Маринова е дъщеря му - отново пи ар като в "Стъклен дом". Неин мъж пък е Иво Аръков, "състарен" с 10 години заради персонажа си. Даниел Владимиров е син на Ламбо, Деси Бакърджиева е горката му и пренебрегната съпруга, бивша "Мис България". Антоний Аргиров, барманът от "Стъклен дом", е дясната ръка на Ламбо и той със сигурност, поне досега, е различен. Цветана Манева, която доскоро беше майката на Иво Андонов в "Под прикритие", тук е преподавател по журналистика и гуру на Блатечки. Потресаващи - като към бавноразвиващи се, бяха указанията към студентите по журналистика. Цветана, естествено, няма вина за тези реплики. Ако сценаристите са цитирали действително случващо се във факултета, ще бъде доста фатално за професията. Като прислужница е фолк певицата Ани Хоанг - да няма прекъсване на традицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай