МВнР каза до коя държава да не пътуваме

И защо

МВнР каза до коя държава да не пътуваме | StandartNews.com

Медиите във Федерална република Германия публикуваха информация за очаквани проблеми със железопътния транспорт в страната, в периода 10.01.2024 г. - 12.01.2024 г. включително, във връзка с обявена предупредителна стачка на германския профсъюз GDL, посочва българското външно министерство.

Стачните действия ще продължат от 2 часа сутринта на 10 януари до 12 януари включително. Това ще доведе до сериозни смущения в междуселищния, регионалния и S-Bahn трафика на Deutsche Bahn през този период. Спешното разписание ще осигурява само много ограничено пътуване на влакове.

МВнР съвета българските граждани да се въздържат от пътувания, който не са от спешен характер, като ги отложат за друг период. Всички пътници, които искат да отложат пътуването си, могат да използват своя билет на по-късна дата. Билетът е валиден за пътуването до първоначалната дестинация, дори и с променен маршрут. Резервациите на места могат да бъдат анулирани безплатно.

Информация по телефона за текущата ситуация на трафика и последиците от стачните действия на GDL върху железопътния трафик може да бъде получена на безплатната гореща линия на тел. номер: 0049 8000-996633.

Гражданите следва да се информират за своето пътуване 24 часа преди заминаването, на интернет страницата на bahn.de, в DB Navigator или на безплатния телефонен номер.

При нужда от съдействие, българските граждани могат да се свържат с Посолството на Република България във Федерална Република Германия, Берлин или към Генералните консулства на Република България във Франкфурт на Майн и Мюнхен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи