Мото-Пфое и СБА представиха нов учебен Fiesta

Специално за автошколите, които биха искали да заложат на нови и модерни автомобили

Мото-Пфое и СБА представиха нов  учебен Fiesta | StandartNews.com

Специално за автошколите, които биха искали да заложат на нови и модерни автомобили, Мото-Пфое предлага изключителен пакет от условия за моделите Ford Fiesta, новия Ford Focus и Ford Kuga. Пакетът включва 5-годишен лизингов план с облекчени месечни плащания, съобщава БЛИЦ.

Автомобилът ще бъде използван за нуждите на обучителните програми на Съюза на българските автомобилисти, а партньорството между двете организации цели повишаването на безопасността по пътищата чрез по-добра подготовка на водачите и използването на модерни, безопасни и екологични автомобили.
Специално оборудваният Ford Fiesta предлага високи нива на сигурност, като във версията „Business“ автомобилът е стандартно оборудван със система за предупреждение при напускане на лентата, асистент за поддържане на лентата, асистент при потегляне по наклон, 6 въздушни възглавници, задни паркинг сензори, 8-инчов тъчскрийн дисплей с висока резолюция и възможност за връзка със смартфон, Emergency Assistance система, избираща автоматично тел. 112 в случай на инцидент, круизконтрол с програмируем ограничител на скоростта, климатична инсталация и др.  
Ford Fiesta се предлага с бензинови 1.1 Duratec двигатели с мощност от 70 и 85 к.с. и 5-степенна ръчна трансмисия. По-мощният 1.0 EcoBoost е снабден с турбокомпресор и разполага със 100 к.с., като може да се комбинира, както с 6-степенна ръчна, така и с автоматична трансмисия. Дизеловият двигател TDCi е изключително икономичен, разполага с 85 к.с и 6-степенна ръчна трансмисия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай