Много слънце следващите дни, но ето кога идва промяната

Прогнозата за седмицата

Много слънце следващите дни, но ето кога идва промяната | StandartNews.com

И през нощта срещу понеделник ще бъде почти тихо и на места в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност, които се задържат и в сутрешните часове утре. През деня ще е предимно слънчево, като едва към края на деня от северозапад ще започне ново увеличение на облачността. В Източна България ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще бъдат между 5° и 10°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове, главно по южното крайбрежие, ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб вятър, предимно от запад-югозапад.

Предимно слънчево време и в планините, със слаб и умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина на 2000 метра ще е около минус 1°.

Във вторник дневните температури още ще се повишат. В сряда вятърът отново ще стане югозападен, в Източна България и северно от планините ще се усили, но в районите където ще е почти тихо - ще има условия за мъгла или ниска облачност, а дневните температури ще остават около 5-7°, докато в планинските райони, където ще е слънчево, максималните температури ще са около и над 10°. В четвъртък на места ще превали дъжд. Валежите ще продължат и в петък.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай