Мис Силикон го загази! Издирват я за клипа с 260 км/ч

Полицията категорична: Ще я накажем

Мис Силикон го загази! Издирват я за клипа с 260 км/ч | StandartNews.com

Мис Силикон го загази. Полицията издирва Кристин Йорданова, за да я  санкционира за шофиране с 256 км/ч по магистрала „Тракия”. Това обявиха от МВР.

ВИЖ ОЩЕ: Мис Силикон подпали държавата! Ще я накажат ли за шофирането с 260 км/ч

"Стандарт" припомня, че силиконовата красавица изправи България на нокти, пускайки клип, в който държи волана на спортния си мерцедес с лявата ръка, а с дясната снима километража, който показва 250-260 км/ч.

Подобно безразсъдство, освен че е грубо нарушение на Закона за движение по пътищата, е и крайно опасно. Една неравност на пътя може да причини страшна трагедия. Според закона максимално разрешената скорост на магистрала е 140 км/ч Според юристи шофиране с 250-260 км/ч може да се накаже с до 2 години затвор.

От полицията обясниха, че въпреки че става въпрос за видео от социалните мрежи, случаят няма да остане пренебрегнат. Униформените ще издирят собственика на колата и така ще се разбере кой е шофирал в конкретния момент.

„Методите да достигнем до водача, до собственика на автомобила, всеки път са различни, но в почти всички случаи имаме резултат”, коментира гл. инсп. Лъчезар Близнаков от "Пътна полиция", цитиран от Нова телевизия.

Органите на реда са сигурни, че ще разберат къде и кога е заснето видеото, а шофьорът, за когото се предполага, че е самата Кристин Йорданова, ще бъде наказан. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи
Фен
преди 3 месеца

Трябваше да показва СИЛИКОНА,а не КИЛОМЕТРАЖА!!!

Откажи
Николова
преди 3 месеца

Катрин трябва да бъде наказана със цялата строгост на закона,както и всички шофиращи безразсъдно.Никой няма право да застрашава живота на останалите водачи,включително и мис силикон.

Откажи