Милко след глобата: Вече ще пея само в хола

Калайджиев не е взел хонорар, а хванал микрофона само за да поздрави своя приятел рожденик

Милко след глобата: Вече ще пея само в хола | StandartNews.com

Вече ще питам колко хора са на купона, ако пак ме поканят на гости.  Ще отида само, ако празненството е в хола, а не в заведение. Това заяви певецът Милко Калайджиев по повод участието си в разтурената от полицията нощна веселба в пловдивския ресторант "Рибарника" за рождения ден на собственика Димитър Тодоринов.

"Бяхме поканени цялото семейство, ние сме стари приятели с Митко. Не очаквах да има толкова хора. Очаквах 10-15 души, но бяха много повече, макар и пръснати на огромно пространство.  Имаше и персонал, все пак кухнята работеше", разказа Милко пред Би Ти Ви, включвайки се от дома си в Свиленград,

Той беше категоричен, че не е взел хонорар, а хванал микрофона само за да поздрави своя приятел рожденик. Даже не изпял свои хитове, а чужди парчета.

Певецът пристигнал към 19,30 часа, а един час по-късно вътре нахлула полицията. "Бях изпял 3-4 песни и се канех да си тръгвам, когато дойдоха. Тогава седях на масата, а не пеех", обясни още любимецът на чалга феновете. 

Той е убеден, че един от гостите нарочно е снимал как пее и е направил лайв от купона, привличайки вниманието на полицията. "Не го знам този човек, но съм сигурен, че тенденциозно го е направил", убеден е Калайджиев.

Той се оплака, че трябвало да чака 3 часа, докато полицаите оформят документите и напишат актовете.

"Моят акт е за неспазване на дистанция, не знам за колко лева. Казаха ми до 300 лева", каза още певецът. 

Той обясни, че заради пандемията няма участия, а заведението му в Свиленград е затворено от 27 ноември. И призна, че е разколебан за ваксините срещу коронавирус. "Не съм го решил. Много са нови тези ваксини, не знам кои са по-надеждни", обясни видният мустаклия, който сега е оформил и катинарче, пише Марица. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай