Мика Зайкова с много тежка оценка за българите.Защо

На моите години хората би трябвало да си почива

Мика Зайкова с много тежка оценка за българите.Защо | StandartNews.com

На моите години хората би трябвало да си почиват, но мене ме е срам от българите. Нашето поколение позволи каймакът на утайката да изплува и да поеме управлението на държавата. Това коментира пред bTV Мика Зайкова.

„Какво направи Костов – България имаше промишлености във всички отрасли. Т. нар. „приватизация“ ликвидира българската промишленост. Дойде Сакскобургготски, за 800 дни щеше да ни оправи. Какво стана? Дойдоха разни вицепремиери като Симеон Дянков. Той буквално открадна 1.400 млрд. наши пари.

Това беше дълбокият резерв на здравната каса. Това са нашите вноски. Той ги взе и каза: „Абе, ние сега имаме затруднения, ама един ден ще ги върнем“.

Нито знам за какво ги употреби, нито попита, нито има право, нито ги върна. Някой да го е подвел под отговорност? Не, той сега помага на Кристалина Георгиева в МВФ. Не можеш да пренасочиш чужди пари“, категорична бе тя.

„След това дойде Бойко Борисов и като започна едно крадене… та до днес, защото неговата система не е разградена“, добави Зайкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай