Петък,

Мел Гибсън с уникални думи! Как се прости с Христо Живков

От: Редактор -
2854
Мел Гибсън с уникални думи! Как се прости с Христо Живков
A
A
A

Легендарният американски актьор Мел Гибсън каза много топли думи българина Христо Живков. Гибсън бе продуцент, режисьор и съсценарист на „Страстите Христови“, където Живков игра. Той изказа съболезнованията си за една от звездите в неговия блокбъстър от 2004 г.. Нашият актьор почина в Лос Анджелис след дълга битка с рака. Той току-що беше навършил 48 години.

„Моят скъп приятел Христо загуби своята героична битка с рака. До последния момент той беше изпълнен с надежда и духът му беше силен“, каза Гибсън. „Ще ми липсва, но знам, че страданието му е приключило. Бог да го пази“, пише в изявление актьорът, цитиран от "Нова телевизия".

Живков влезе в ролята на Джон в хитовата лента, редом до Джим Кавийзъл и Моника Белучи. „Страстите Христови“ спечели 612 милиона долара от кината по света. След излизането на филма той продължава да поддържа връзка с Гибсън, като двамата се срещат няколко пъти през последните 19 години. Очакваше се Живков да участва в отдавна анонсираното продължение, когато то се осъществи.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com