Маринов побесня - Изчегъртаха извратено Балтов!

За мен беше чест, професоре!

Маринов побесня - Изчегъртаха извратено Балтов! | StandartNews.com

Бившият вътрешен министър Младен Маринов написа гневен пост в защита на отстранение директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов.

"След седмици на атаки, черна PR кампания и откровено газене на авторитета на „Пирогов“, днес уволниха директора на спешната болница професор Асен Балтов.

Изчегъртаха го по техния извратен начин, по който продължават да изхвърлят всеки ден и доказаните професионалисти от МВР. Изчергърта го един лекар, който дори няма лекарски права, за да помага на хората.

Работих заедно с професора още от първите дни на нашата обща битка с пандемията от COVID-19.

Тогава, когато още никой не знаеше колко коварен е врагът, нито какви протоколи трябва да спазват нашите медици, за да лекуват успешно техните пациенти. И искам да Ви уверя, че по същото време се чудех как професор Балтов успява да издържи.

Защото той не бе на бойния си пост в „Пирогов“, само когато идваше при нас в щаба, за да дава своите професионални съвети и оценки. Благодарение на експертизата на лекари като професор Балтов, професор Мутафчийски, професор Кантарджиев, ние като правителство успяхме да намерим верния път и да се справим с пандемията. За да оставим на чегъртачите държава без пандемия и масов риск за живота на хората.

Професоре, за мен беше истинска чест да работя рамо до рамо с Вас ! Надявам се, че един ден отново ще работим заедно в полза на всички български граждани!Продължаваме напред!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай