Неделя,

Маринела Арабаджиева в шок за болния й съпруг

От: Стандарт -
129
Маринела Арабаджиева в шок за болния й съпруг
A
A
A

Маринела Арабаджиева алармира чрез пост во социалните мрежи за тежкото състояние на съпруга си, който от близо две седмици е в болница, при отказ на съда да го освободи от тежката мярка "задържане под стража".

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си", започва постът на Арабаджиева в мрежата.

Припомняме, че Ветко Арабаджиев бе приет по спешност в COVID отделение и бе реанимиран, вследствие на висока температура и засегнати бели дробове. В последните седмици той е и с критично завишени стойности на туморни маркери.

Поради наличието на много съпътстващи заболявания и рисковата група 60+ в която е, защитата му многократно е пледирала за условия на самоизолация, поради големия риск от заразяване с COVID-19.

"Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който  продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхоплевмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко    заболяване, което налага спешна  операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от коронаинфекцията! Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич", пише още в поста на Маринела Арабаджиева.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички