Манолова : Някои политически мъже треперят от истината

Поздравявам всички смели мъже и жени на България

Манолова : Някои политически мъже треперят от истината | StandartNews.com

На Гергьовден, в Деня на храбростта и армията, поздравявам всички смели мъже и жени на България, всички с името Георги, всички с доблест, готови да служат на отечеството ни - в армията или извън нея. Поздравям онези, решили се да се борят за истината. Подкрепям всички изправили гръбнак, избрали смелостта пред малодушието. Това написа в своя профил във "Фейсбук" председателят на ПГ на "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова,  пише Евроком.

"Пред смъртта предците ни не са трепвали, за да запазят бойните знамена и земята ни. Да почетем паметта им - знайни и незнайни герои на България! И да помним, че ни гледат.Днес някои политически мъже треперят от значително по-безопасни срещи, като например срещата с истината.Добре, че за знамената светини днес не отговарят тези фалшиви "герои".Добре, че народът отсява малодушието на главатарите от доблестта на обикновения човек.

Добре, че народът не свежда чело пред вождове, а само пред паметта на истинските си герои. Да живее народът на България!Честит празник, български воини! Честит празник, българи юнаци! Търсете истината, особено когато не е красива, не я премълчавайте - честта на нацията се пази с храброст. Изправете се!", пише още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай