Мафията иска да свали правителството

Това обяви премиерът Бойко Борисов

Мафията иска да свали правителството | StandartNews.com

В момента мафията иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е на улиците и иска оставка, казва премиерът Бойко Борисов по време на посещение на възстановителен център за деца близо до село Опицвет, община Костинброд, Софийска област.

"Възстановителният център за деца с онкохематологични заболявания край Костинброд е прекрасен. Когато нещо е направено хубаво, противниците ни няма какво да кажат, а и нищо не могат да покажат.

Хиляди хора ни пишат - не ни предавайте, не ни оставяйте на тези. Видяхте колко са арогантни и колко са злобни", коментира Борисов ситуацията в страната пред своите домакини по време на посещението на комплекса.

Стана ясно, че футболистът Стилиян Петров е помогнал за създаването на Спортния център със 10 000 паунда. Другата част от центъра е със средства по Програмата за развитие на селските райони и дарения.

"Стилиян, освен много добър футболист, е и много добър човек. Има сърце. Хубаво е, че е направил това и е помогнал", отбеляза премиерът.

Той инспектира и строителството на магистрала "Европа". По думите му до средата на ноември ще бъде пусната една отсечка от магистралата. Той препоръча на хората в района още сега да поискат обходи на магистралата, защото е по-трудно да се правят след като пътят е пуснат.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай