Лов на съкровища в Природонаучния музей

На 8 и 9 юни - приключения за деца и родители в София

Лов на съкровища в Природонаучния музей | StandartNews.com

ПРИКЛЮЧЕНЕЦ ЛИ СИ?

- Можеш ли да се ориентираш по карта?

- Имаш ли нюх към откриване на скрити знаци?

- Обичаш ли новости и предизвикателства?

Ако си отговорил с „да“ на всички въпроси, значи имаш шанс да откриеш истинско съкровище.

На 8 и 9 юни (събота и неделя) Природонаучният музей в София отваря врати за всички приключенци, които ще дръзнат да се впуснат в търсене на съкровище. Всеки желаещ ще получи карта на знанието, която ще води по следите на далечни времена, вълнуващи животински видове и природни феномени. Съкровището може да намерите след като завършите успешно играта.

Българската минно-геоложка камара партнира на списание BBC Знание и Национален природонаучен музей в организирането на интересното приключенско събитие. Ще можете да разгледате виртуално подземен рудник, да се снимате като миньор, да погледнете по-дълбоко в света на минералите или като се огледате около вас, да надникнете в тайнствата на предметите, които ни заобикалят.

Заповядайте със семействата си на 8 и 9 юни 2019 година между 10 и 18 часа в сградата на Национален природонаучен музей - бул. „Цар Освободител“ 1, гр. София (до Руската църква)

ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ:

Минната камара поема разходите по събитието, така че за всички посетители входът е безплатен.

За всички участници има приготвена карта на знанието, която ще ви води, за да откриете съкровището. За да завършите успешно играта, трябва да извървите последователно маршрута по картата и да откриете скритите кодове.

По време на обиколката ще видите подсказващи материали, поставени до различни експонати в музея. Те ще ви помогнат да откриете скритите кодови думи, които да впишете на съответното място!

3а успешно преминаване на "лова" са необходими средно около 30 минути. След като попълните правилно вашата карта, във фоайето на музея Ви очаква подарък.

ВНИМАНИЕ!

Родителите отговарят за безопасността на децата си. Деца под 12 години трябва да са винаги с придружител на територията на музея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай