Лев Инс с интерактивен детски празник в столичната зоологическа градина

Събитието е част от инициативата на компанията „Пази детето в интернет”

Лев Инс с интерактивен детски празник в столичната зоологическа градина | StandartNews.com
  • Социалната кампания на Лев Инс „Пази детето в интернет” организира детски празник в столичната зоологическа градина на 3 юни

Явор Колев, Зоя Василев и Държавна агенция закрила на детето са подготвили забавни игри, подаръци и ценни съвети за безопасността в интернет от 11:00 до 13:00 ч. на амфитеатралната сцена в зоопарка

Социалната кампания на ЗК „Лев Инс” АД „Пази детето в интернет” организира интерактивен празник в столичната зоологическа градина на 3 юни, за да отбележи подобаващо Деня на детето. От 11:00 до 13:00 часа на амфитеатралната сцена двигателите на националната образователна инициатива Явор Колев и Зоя Василев, с подкрепата на Държавна агенция за закрила на детето, ще предложат на най-малките забавни игри, подаръци и ценни съвети за безопасността във виртуалното пространство.

Децата използват интернет все повече в своето ежедневие, а основна роля на родителите е да ги насочат в общуването и да осигурят тяхната онлайн безопасност. Отчитайки тази тенденция, вече втора година ЗК „Лев Инс“ АД провежда кампанията „Пази детето в интернет“, за да фокусира вниманието върху най-честите заплахи и начините да се предпазим от тях. Основен акцент във втория етап на националната инициатива, която вече достигна до над 120 000 учители, родители и деца, е пълноценното общуване в семейството, което е ключово за изграждане на култура за безопасно и отговорно онлайн присъствие.

В рамките на детския празник в столичната зоологическа градина Явор Колев, Зоя Василев и Георги Иванов от Държавната агенция за закрила на детето ще набележат лесни стъпки, които всеки може да предприеме, за да защити профилите си в социалните мрежи, да ограничи достъпа до личната си информация и да избегне прерастването на кибер тормоза във физически. Образователните елементи на кампанията „Пази детето в интернет“ ще бъдат допълнени от много игри, танци и подаръци за малките любители на животните.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай