Кошмарна гледка в София! Децата изумени

Какво направиха на възрастно куче

Кошмарна гледка в София! Децата изумени | StandartNews.com

Гнусно деяние в столицата от поредния психично болен.

Бездомно улично куче е било застреляно в София. Това станало в квартал "Овча купел", твърдят местни жители, търсещи информация за извършителя. Случаят е от преди няколко дни - когато възрастната и вече полусляла Бела била простреляна фатално.

Агресията е извършена около 18:30 часа в района на блок, намиращ се в квартала, разказва Златин М. Той добавя, че това станало около деца, които си играели.

Други граждани добавят и нови подробности. Те твърдят, че по Бела било стреляно и преди, но този път изстрелът се оказал фатален. Столичанка подозира, че е стрелбата дошла от жилищен блок, намиращ се в близост.

Светла О. допълва, че след стрелбата е подаден сигнал до МВР и са се отзовали полицаи. Столичани допълват, че въпросното куче е живеело в квартала от години, било е социално и неконфликтно. Местни дори се грижили за Бела.

Вижте мненията на столичани по случая:

"Вчера вечерта, около 18:30 часа, пред 1-ви блок, сред играещите деца е било застреляно едно възрастно и полусляпо куче, което хората от блока са гледали.

Няма дори да коментирам риска и за човешкото здраве, който въпросният, вероятно психично болен, е създал.Всяка една информация или свидетели са от полза, като могат да пишат и на мен, или на Кирил Димитров, ако се притесняват.... Нека да намерим извършителя максимално бързо, защото утре същият ще стреля и по дете", пише Златин М.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай