Кметът на Перник: Търсим варианти за водния режим

Ще има изненада за заместник-кмета, заяви Владимиров

Кметът на Перник: Търсим варианти за водния режим | StandartNews.com

Търсим по мек вариант за воден режим в Пурник. Чакам предложенията на шефът на местното ВИК, както и на областния управител, заяви новият кмет на Перник Станислав Владимиров при Беновска. Той каза, че екшън планът ще бъде огласен след като се закълне във вторник. Ще чакаме да видим дали ще има виновни – шефът на ВИК, принципалът му, или отновно ще се оправдаваме с  колективната безотговорност, което ни омръзна, каза още Владимиров. Той припомни, че още преди два месеца е сигнализирал министър Петя Аврамова, но ситуацзията предизборно е подценена.

Спечелих трудно, но не неочаквано, с различна кампанията, с щаб предимно от млади хора, каза Владимиров.

Изправяме се пред големи предизвикателствя, бил съм заместник кмет, няма да ми трябва време да се ориентирам. Екипът ми ще е експертен, ще има и политически фигури, но те няма да са водещи. Ще има изненада, която я направя още във вторник, каза той.

Очаквам Владимиров да бъде предложен да влезе в изпълнителното бюро, предложи Красимир Янков.

Вярвам че това не е вътрешнопартийна интрига, не е нужда да има промени преди конгреса, сега е времето за анализ, каза новият кмет. Младото поколение на БСП в момента може да даде добавена стойност на партията. Но много от тези, които пледират за повече път на младите, трябва да направят крачка встрани, защото идва друго време, заяви още Владимиров.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай