Кметът на Перник: И това ще мине!

Препятствията ни научиха да не обръщаме внимание на дребнотемието

Кметът на Перник: И това ще мине! | StandartNews.com

 

Приятно съм изненадан от дисциплината на съгражданите ми, от самоконтрола, който проявяват, въпреки много изпитания, през които минахме. Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров по Канал 3. Той каза, че има тарикати, които се опитват да прескочат забраните, но повечето перничани проявяват невиждана солидарност, а младите са направили дарителска кампания, която е обединила стотици хора. Вижте как всеки ден колоните от коли пълзят към София, но няма нито истерия, нито клаксони, хората знаят, че мерките са за тяхното здраве, добави градоначалникът.

Кметът на Перник каза, че не са успели да се зарадват водата, която е дошла с новите тръби, но увери, че най-голямата водна реконструкция е в ход и че отсега нататък, дори язовир „Студена“ да не бъде управлявана достатъчно съвестно, градът никога няма да изпадне в положението от края на миналата година.

Той заяви, че мерките, които Националния щаб е предприел, са навременни и са ни дали предимство пред много други страни. Сега обаче е важно как държавнически ще подходим, за да продължим напред.

И това ще мине, каза кметът уверено, въпреки всичките несгоди, които сполетяха Перник от месеци наред. Предизвикателствата ни накараха да не обръщаме внимание на дребнотемието, заяви още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай