Понеделник,

Хрупкаво, сочно и космически вкусно - CHICKEN X

От: Стандарт -
1109
Хрупкаво, сочно и космически вкусно - CHICKEN X
A
A
A

За две години атмосферата и вкусната храна на Quartal Park привлякоха над половин милион посетители, а сега най-популярният открит комплекс запърви път представя свой собствен бранд - Chicken X!

Един от създателите на космическото пиле е шеф Лео Фантеки - е кзотичният кулинар, роден в Ню Йорк, е израсъл в Европа и е възпитаник на престижната школа Le Cordon Bleu.

Преди 8 години кулинарното пътешествие на Лео го води в България и той работи в някои от най-популярните и изискани ресторанти в столицата, но с времето решава да изгради концепция за пържено пиле, която може да изкуши всеки.

Продуктите на Chicken X пристигат директно от български ферми, а тайните рецептина шеф Фантеки са кулминация на неговите произход, обучение и знания.

Можете да опитате най-хрупкавото и сочно пиле от днес в Quartal Park на Чернивръх 69, а съвсем скоро открива и QuartalDistrict!

От началото на месец март на бул. Г.М.Димитров 81 отваря най-големият открит целогодишен комплекс, изграден от транспортни контейнери с фокус храна и събития в Европа. Той е разположен на почти 5 000 кв. м. и посетителите ще могат да се насладят на много и разнообразна кухня и богат събитиен календар.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com