Кенеди имал много любовници

Кенеди имал много любовници | StandartNews.com

Книгата "Да убиеш Кенеди" от Бил О'Райли и Мартин Дъгард още с излизането си става бестселър в САЩ. Творбата, която тези дни тръгва и у нас с клеймото на "Книгопис", не се занимава с догадките, а с фактите за живота и смъртта на този толкова обичан и мразен американски президент. В нея се описва само онова, което безспорно се е случило в деня на убийството му през 1963 година. Читателите, които искат да надникнат в личния живот на Кенеди, ще намерят любопитни подробности. Като например факта, че Мерилин Монро е била само една от многото му любовници. Изкушените от голямата политика ще разберат как действа механизмът на Белия дом. Любителите на историята ще видят в нова светлина световните събития от средата на миналия век.

Бил О'Райли е един от най-влиятелните американски телевизионни журналисти. Вече десет години предаването му "Факторът О'Райли" по канал FOX News е политическото шоу за новини, анализи и репортажи с най-висок рейтинг в САЩ. Всяка вечер водещият се обръща към зрителите с "вашият покорен кореспондент", но в същото време е и най-противоречивият и обсъждан коментатор от малкия екран.

Бил О'Райли е автор на 14 книги, всяка от които става бестселър. "Да убиеш Линкълн", която скоро ще излезе и у нас, слага началото на авторския му тандем с Мартин Дъгард. Издадена през 2011 г., книгата остава на върха на класацията на "Ню Йорк Таймс" за повече от 12 месеца. "Да убиеш Кенеди" е вторият им съвместен проект.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай