Сряда,

Къде е Емил? Брат му с огромна молба

От: Стандарт -
2580
Къде е Емил? Брат му с огромна молба
A
A
A

23 дни след изчезването на Емил Боев в Перник, от младия мъж няма и следа. Това съобщи брат му Мартин Боев в профила си във Фейсбук, пише Блиц.

Той настоява да се направи психопрофил на Емил.

"За съжаление, темпото ни не намаля, но новите неща се поизчерпиха - не намираме следа от Емил, ние или полицията, но за сметка на това обходихме поне още 3 пъти околностите на Перник, в доста по-голям радиус, и сега доста по-ясно като няма сняг", посочва Мартин.

Той пояснява, че заедно с доброволците правят максимални усилия за съдействие на полицията, работи на максимален капацитет.

"Събираме и сигнализираме за всички неща, които смятаме за доказателства. Събираме и даваме ежедневно информация за хора, случки, локации и всичко друго, което ни прави впечатление. Настояхме да се направи психопрофил на Емил спрямо родителите му, приятелите му, приятелките му, с цел да помогне да разберем какво може да е станало", пише братът на Боев.

В поста си той благодари на "всеки един човек искрено и сърдечно за огромните усилия, които полага с това да идва на обходи, да гледа видеа от дронове, да снима с дронове, да разпространява информация, която би помогнала, да разграфява карти, да координира, да взема лидерство там където е силен".

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com