Карадайъ към младите в Кърджали: Мислете и се развивайте изпреварва

ДПС-Кърджали чества 29 години от създаването на областната структура на партията

Карадайъ към младите в Кърджали: Мислете и се развивайте изпреварва | StandartNews.com

Живейте и се подгответе изпреварващо. Не оставайте в миналото. Мислете и се развивайте изпреварващо. В епохата на информационните технологии, подгответе се за новите професии в света, и то изпреварващо, за да може да развием и нашата страна. С тези думи към младите хора се обърна председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по случай 29-годишнината от учредяването на Областната структура на ДПС в Кърджали.  Карадайъ подчерта, че „единствено в ДПС различията и различните се ценят, а не са проблем”.
„Днес у нас се води политика на разделение и противопоставяне, което не води до нищо добро в нашата родина. Но ние като отговорна партия сме длъжни да направим всичко възможно, за да преодолеем езика на омразата, ксенофобията, разделението и противопоставянето. Това е наше задължение! Това е наша мисия!”, отбеляза още Мустафа Карадайъ.   
В приветствието си зам.-председателят на Движението и кмет на Кърджали Хасан Азис заяви, че „29-та годишнина на ДПС е повод не само за критична равносметка, но и повод да се  съизмерваме с постигнатото през годините”, а  един от учредителите на ДПС адвокат Мюмюн Йълмаз отбеляза, че „Кърджали е автентичността на партията и крепостта на ДПС”.
Над 500 души, сред които учредители на партията, репресирани, представители на общински и областни структури, кметове на общини, председатели на общински съвети на ДПС, младежките организации и женските структури на Движението присъстваха на честването на рождения ден на партията. Сред тях бяха също евродепутатът Неджми Али и народните представители Адлен Шевкед и Ерол Мехмед от  региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай