Какво става? Родни звезди се молят за Кирил Маричков

Остава пълна мистерия какво му се е случило

Какво става? Родни звезди се молят за Кирил Маричков | StandartNews.com

Остава пълна мистерия какво се се случило с една от легендите на рок музиката ни Кирил Маричков.

"Дръж се, бате Кире! Ти си боец, а всички ние сме с теб!".

Този сърцат апел отправи музикантът Васко Кръпката, който в момента е в Германия, но бе научил тревожната новина, която обиколи България, САЩ и Канада, че любимият "щурец" Кирил Маричков е претърпял злополука и е прекъснал турнето си зад океана.

Вокалистът на "Щурците" е част от супергрупата "Фондацията", но се завърна преждевременно у нас след инцидент, придружаван от помощник, заради болка и по препоръка на лекарите.

"Много се разтревожих, като прочетох новината. Ние сме близки приятели с Кирил. Моля се само да не го боли нищо, моля се на Господ да е с него и му пожелавам му да е благословен и бързо, бързо, бързо да се възстанови. Кире, бъди ми здрав, Кире!", проплака Богдана Карадочева пред "България Днес".

Колегата й Развигор Попов също бе научил за здравословния проблем на Маричков: "Прочетох, че Кирил е претърпял злополука и че не е добре, но подробности за здравословното му състояние не знам. Пожелавам му на тези светли празници да бъде час по-скоро здрав и да бъде такъв, какъвто си го знаем всички - весел, с млад дух и добър музикант" - казва Развигор.

Екип на в. "България Днес" се свърза и с Наско от Б.Т.Р., който пътуваше (бел. ред. - вчера) за концерт в Пловдив.

"Чух за инцидента. Колегата Славчо Николов е част от турнето на "Фондацията". Не знам подробности, но е нещо по-сериозно от падане или физическа травма", сподели изпълнителят на "Цвете от луната".

Композиторът певец Богдан Томов също бе научил от пресата за инцидента с Маричков.

"Прочетох новината, но мисля, че не е нещо тежко и сериозно", категоричен бе Томов и допълни: "На тези години човек, колкото и енергичен и харизматичен да е, трябва да бъде сигурен, че претоварване не трябва да има", настоя изпълнителят на "Фото, моля".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай