Изненада от времето. Поднася ни нещо неочаквано

Денят ще започне с облачно време

Изненада от времето. Поднася ни нещо неочаквано | StandartNews.com

Изненада от времето. Поднася ни нещо неочаквано. Денят ще започне с облачно време, на места със слаби валежи от дъжд, но още преди обяд от северозапад облачността ще започне бързо да се разкъсва и намалява. Ще духа слаб до умерен западен вятър, който вечерта ще се ориентира от югозапад. Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще бъдат между 7° и 12°, в София 8°.

Над Черноморието ще бъде облачно със слаби валежи от дъжд. По-късно след обяд облачността ще започне да се разкъсва и намалява, първоначално по северното крайбрежие. Ще духа слаб до умерен западен, вечерта югозападен вятър. Максималните температури ще са 9°-12°.

Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.Над планините ще бъде предимно облачно с валежи от сняг, под 1200-1300 метра от дъжд. След обяд облачността ще започне да се разкъсва и намалява.

Ще духа слаб до умерен, по високите части на Рила и Пирин силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 5°, на 2000 метра - около 0°.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай