Истинският студ настъпва до часове! Къде ще е най-страшно

Очакваните минимални температури ще се понижат над цялата страна

Истинският студ настъпва до часове! Къде ще е най-страшно | StandartNews.com

През нощта срещу срядана времето ще се задържи предимно облачно. След полунощ облачността над Северна България ще започне да се разкъсва и да намалява. Валежите над цялата страна ще спрат, а вятъра ще отслабне, но ще се задържи от североизток и с него ще нахлува по-студен въздух. 

Очакваните минимални температури ще се понижат и над цялата страна ще са с отрицателни стойности. Термометърът ще показва стойности  между минус 12°С и минус 5°С, като най-студено ще е над крайните северозападни и централни райони, очакваме там термометърът да се понижи до минус 15 °С, в изолирани райони, предупреждават от "Метео Балканс". 

През деня в сряда до обяд облачността над нашата страна ще се задържи значителна, но без валежи. След обяд облаците ще се разкъсат. Ще духа силен североизточен вятър. Ще се задържи студено. 

Максималните температури през деня ще останат без промяна и ще са между минус 1°С и плюс 2°С.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи