Хемороиди заплашват всеки четвърти

Хемороиди заплашват всеки четвърти | StandartNews.com

Започнете лечение сега и "ОН КЛИНИК" ще ви подарят преглед

Кой е любимата мишена на хемороидите? Учените съставиха типичен портрет на пациента с неприятната диагноза. В 75% от случаите той между 30 и 50 г., "прикован" в офиса, зад волана или пред телевизора. Килограмите му са в повече, редовно хапва на крак, не отказва пикантни храни, както и чашка алкохол. В рисковата група попадат още родилките и дамите в менопауза, както и фитнес маниаците.

В сезона на грипа лекарите от "ОН КЛИНИК" напомнят, че честотата на хемороидите е съпоставима с тази простудните заболявания през зимата. Те заплашват всеки четвърти. И препоръчват да не отлагате решението на проблема за пролетта. За премахването му в "ОН КЛИНИК" прилагат комбинирана методика, която води до "изсъхване" на хемороидалния възел и съответно - изчезване. Манипулациите са безболезнени и се провеждат в амбулаторни условия. Престоят в клиниката е не повече от час, след което се връщате към нормалното си ежедневие.

А само сега, за читателите на "Стандарт", "ОН КЛИНИК" предлага - започнете лечение и ще получите преглед като подарък. Побързайте да си запишете час на тел. 0700 119 19 или на онлайн платформата с 24-часов достъп: ЗАПАЗИ ЧАС на www.onclinic-bg.com

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай