Георги Марков: Ковид е биологично оръжие

2020 е година на черните забрадки, убеден е депутатът

Георги Марков: Ковид е биологично оръжие | StandartNews.com
  • 2020 е година на черните забрадки, убеден е депутатът

Ние сме в Третата световна война. КОВИД е биологично оръжие. Това заяви в интервю за БНТ депутатът от ГЕРБ Георги Марков. И допълни: „Тази година е година черните забрадки.”.

Проф. Александър Чирков ми каза, че това е манипулиран вирус", заяви още Георги Марков, който бе приятел покойния велик кардиохирург. Депутатът предложи Кардиологичната болница да бъде кръстена на името на проф. Чирков. "Тя още по времето, когато той беше жив, беше наричана Чирковата болница. Сега трябва да стане и де юре", каза той.

"Това ще е най-тъжната Коледа в историята на Европа. Какви коледни базари? Франция не затваряла ресторантите през Вторатата световна война, сега ги затвори", коментира още юристът. Той заяви, че е изумен от поведението на Румен Радев, който каза, че българите умирали не от коронавирус, а от хаос в държавата. „Той остави България без президент по време на чума, защото не направи минимални усилия да олицетворява единството на нацията. Какъв хаос е създал Борисов. Радев го създаде с вдигнатия партизански юмрук", възмути се Марков. И допълни: "Ако бяхме слушали Радев, сега трябваше да правим избори. Борисов се справи блестящо по време на първата вълна. И се яви Мангъров, който обяви да се лекуваме с аспирин.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай