Европа ще се ислямизира, ако не затворим границите

Европа ще се ислямизира,  ако не затворим границите | StandartNews.com

Георги Марков, бивш конституционен съдия

- Г-н Марков, вие се върнахте от Унгария в София. Забелязахте ли по-засилени мерки за сигурност на границите след терористичните атентати в Брюксел?
- Това, което забелязах на границата на ГКПП Калотина, е тежкото самоунижение на българите. То става всяка сутрин между 5 и 6 ч, а и през останалата част от денонощието. Българската държава в момента ни унижава!
- Какво имате предвид?
- Как е възможно през 2016-а, когато орди от ислямисти минават откъдето им дойде, ние - български, чешки и унгарски граждани, пристигайки на границата с редовен автобусен превоз на авторитетна фирма, да бъдем изоставени като идиоти под голото небе, в компанията на няколко бездомни песа, без тоалетна, кафене или вестник. Придружавани от един граничар, който е истински герой, защото стои в кафез от ПВЦ, където е по-студено, отколкото навън и се отоплява с калорифер от 1950 година от времето на Вълко Червенков и Антон Югов.
- Не разбирам защо бяхте изоставени?
- След като ни свалиха от рейса, той изчезва и на нашия въпрос къде е, ни беше казано, че рейсът е на рентген. Претърсвали го за наркотици, оръжие или не знам какво. Питам къде е рентгенът и се оказва, че на ГКПП-то нямало рентген и рейсът е качен в планината, където преглеждат тировете.
- Да се върнем към темата за атентатите в Брюксел. Черните прогнози, които и вие правихте неведнъж, се сбъднаха, за съжаление. Свикваме ли с терора, можем ли да се съпротивляваме, какви са адекватните мерки?
- И аз, и други, отдавна предупреждавахме, че в момента има две европейски линии на политическо поведение. Едната е на Дьорд Шорош, или Джордж Сорос, която е за отваряне на Европа, за нейната ислямизация, за ликвидиране на християнския й характер и националния суверенитет. Както предлага самият Шорош, в Европа трябва да влизат 1 милион ислямисти годишно, докато я направят на пух и на прах. Проводник на тази линия е Ангела Меркел и наистина не зная какво още трябва да се случи, за да се разбере, че европейските лидери, ако въобще са лидери, трябва да я изключат от преговорите за т. нар. бежанска вълна, а точният термин е преселение на народите. Така ще се спре директният внос на тероризъм в Европа. Хванатият наскоро Салах Абдеслам многократно е минавал не по законно установения ред, заедно с милионите орди, границите на суверенни европейски държави.

Другата политика е на Вишеградската четворка и на нейния най-ярък представител Виктор Орбан, към която вече има още една четворка - Австрия, Хърватия, Словения и Македония. Те са за тотално затваряне на европейските граници. България трябва да поеме пътя на Вишеградската четворка, защото Орбан е изразителят на мислите на огромната част на европейските граждани, които на практика са изключени от взимането на решения по проблема, свързан с миграцията.
Елементарният морал изисква Жан-Клод Юнкер незабавно да си подаде оставката.
- Вие неведнъж призовавате за оставката на европейските лидери, но дори всички европейски граждани да се вдигнат на протест, такъв механизъм - оттегляне след протести на Еврокомисията, няма.
- Да, но аз призовавам и за друго: органите, които са избрали Еврокомисията, също да се разпуснат. Свидетели сме на поредното "Же суи" и на поредното нищоговорене. Трябва да има нови избори за Европарламент и нови органи на ЕС, включително пряк избор на председател на Еврокомисията. За да носи отговорност пред европейските граждани.
ЕС по сегашната регламентация е тотално изчерпан и компрометиран.
- Вие говорите за бежанската вълна като начин за внос на тероризъм, но данните и сега сочат, че извършителите са натурализирани белгийци, вече второ или трето поколение европейски граждани. Защо се стигна дотук?
- Политиката на мултикултурализъм и неолибералност съсипаха Европа и й нанесоха по-големи щети, отколкото комунизмът. Да се женят мъже с мъже, жени с жени, да се владеят медиите, които да крият истината.
На 15 март бях на словото на Виктор Орбан за националния празник на Унгария, когато той каза: "Европа не е свободна, защото не може да говори свободно." Бежанска вълна беше организирана и насочена и не можем повече да крием тази истина.
- Ще заработи ли споразумението между Европейския съюз и Турция, постигнато наскоро?
- Това споразумение е най-голямото падение, до което можеше да стигне Европа. 28 европейски държави, с целия си ресурс, с армии и полиции, възложиха на страна, която е извън ЕС, при това раздрусвана от атентати, да пази Европа. Моята прогноза е, че при пръв удобен момент Турция ще отвори границата и ще пусне тези орди към България. Затова трябва да слушаме Вишеградската четворка и обърналия палачинката австрийски канцлер и да затворим границите, да издигнем стени и да не мислим за Гърция. За Гърция достатъчно мислят Юнкер и Меркел, защото там има пари и интереси. Ние да мислим за България.

/Пред Епицентър.Бг/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай