Евгени Минчев смразяващо за ковчега на Елизабет! Истина ли е

Каква е хипотезата на светския експерт

Евгени Минчев смразяващо за ковчега на Елизабет! Истина ли е | StandartNews.com

Светският спец Евгени Минчев се открои с интересни коментари за починалата Елизабет Втора. В седмицата, в която изпращаме най-дълго управлявалия британски монарх, пиар експертът леко повдига завесата за живота в кралското семейство. "Това е занаят, тя заспива и се събужда с мисъл за служба към народа. Консервативен монарх, който отпуска юздите, когато е необходимо. Тази смърт е реклама за кралското семейство и монархията", смята той.

Лорд Евгени Минчев е сред единиците българи, докосвали се до кралското семейство. Той е посланик на Британското парламентарно общество за култура, мода и спорт, в комитета е на благотворителния бал за Британския кралски легион. Познава отблизо кралския двор и изпитва почит и уважение както към кралица Елизабет Втора, така и към членове на нейното семейство – сред тях внучките на кралицата Беатрис и Юджени.

Макар да не се е срещал лично с кралицата, Евгени Минчев знае много неща за живота й. Познава членове на екипа, който обслужва Нейно величество. От 15 години е приятел и с лейди Колин Кембъл – кралската биографка. Именно в нейния замък ще отседне в дните преди погребението. Но лорд Минчев няма да присъства на погребението, защото цялата траурна церемония му дотежава.

"Мисля, че е проява на лош вкус да се разнася тялото на кралицата, а и не вярвам то да е вътре. Предполагам, че може да се ползва восъчна фигура на кралицата", уточнява лордът. За Евгени Минчев кралицата е институция, личност, която много ще липсва на британското общество. Казва, че сега монархията ще се промени, за добро или лошо - тепърва ще се разбере. Определя крал Чарлз Трети като дискретен и деликатен човек. Минчев е на мнение, че британците ще гласуват вот на доверие на крал Чарлз. По думите му споменът за кралицата ще е дълго жив и ще надживее много монарси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай