Ето ги скандалните снимки на Живко Коцев, Бойко Рашков и хората на Паскал (СНИМКИ)

На една от тях Коцев показва часовника за 50 000 лева

Ето ги скандалните снимки на Живко Коцев, Бойко Рашков и хората на Паскал (СНИМКИ) | StandartNews.com

Сайтът „Афера” публикува скандалните снимки на главния секретар Живко Коцев и бившия вътрешен министър Бойко Рашков с Марин Димитров – Ярата, бивш шеф на ИАРА и сина му Стефан Димитров. Баща и син са обвинени в участие в организирана престъпна група за контрабанда, търговия с влияние и подкупи заедно с шефката на митниците Петя Банкова и сочения за контрабандист № 1 у нас Николай Николов-Паскал. Съдът остави постоянно в ареста Банкова и Стефан Димитров. Мярката на Марин Димитров ще се гледа допълнително, тъй като той бе настанен в „Пирогов” малко преди заседанието на магистратите. Паскал се издирва.

В дома на Бойко Рашков с Живко Коцев и  Стефан Димитров

На един от фотосите Коцев показва часовника за 50 000 лева, който според прокуратурата му е подарък от Стефан Димитров.

Живко Коцев с Марин Димитров - другия заподозрян за участие в контрабандата дейност на Никола Николов - Паскал

Съдът каза, че досега Банкова е отричала да познава Стефан и Марин Димитрови, но от специалните разузнавателни средства става ясно, че това не е така. Освен това записите от СРС показват, че са се срещали и с главния секретар на МВР Живко Коцев.

Главният секретар на МВР семейно на гости при Марин Димитров

„Афера” публикува снимките. От прокуатурана неофициално потвърдиха, че това са снимките, които фигурират в папките по делото, предаде бТВ.

Главният секретар на МВР Живко Коцев по халати заедно с Марин Димитров

Според доказателствата е имало и среща в хотел в Правец, на която Петя Банкова е обсъждала дейността на Агенция „Митници“ със Стефан Димитров.

Баща и син Марин и Стефан Димитрови заедно с главния секретар на МВР Живко Коцев

Живко Коцев с бившия министър на туризма Николина Ангелкова и Стефан Димитров

Главният секретар на МВР Живко Коцев с Николина Ангелкова - бивш министър на туризма. Показва часовника за 50 000 лв., подарък от Стефан Димитров.

Източник: afera.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
hublotbulshit
преди 3 седмици

Привет, Моля проверявайте си информацията, за да бъдете уважавана медия, за каквато вероятно се смятате... Часовникът от снимката е не повече от 16 000лв. https://www.hublot.com/en-gb/watches/classic-fusion/classic-fusion-titanium-rubber-45-mm

Откажи